Gensyn med dagen i går

Vi havde arbejdet hårdt i flere uger og i aftes hen ved 19-tiden fik vi det sidste dokument sendt afsted til det sidste gennemsyn inden distribution til medlemslandenes delegationer. Og så gik det ellers med det lange ben foran til metroen for at nå 20:10-toget til Chantilly.

IMG_2903-627

Gensynet med kontoret i morges understregede hvor knapt det var med tiden for at nå det tog og ikke det der gik 40 minutter senere. Men inden jeg nåede hen til agenturet var jeg og alle andre blevet stoppet på vej op fra metrostationen Segur – fordi der var filmoptagelse på Avenue Suffren – “og det kan være meget farligt for Dem at gå op”. Hvad skulle vi gøre andet end at ignorere studentermedhjælpen i gul sikkerhedsvest og gå op? Vi kunne jo ikke stå på ubestemt tid i metroens korridorer, alternativt at købe billet igen og køre hen til næste metrostation. Så vi ignorerede og  jeg for mit vedkommende gik lige så fredeligt hen til agenturet. I frokostpausen skulle jeg lige verificere hvad vi via intranettet havde fået at vide vedr. generne i forb. med filmoptagelsen, nemlig om den ville blokere min adgang til metroen om aftenen.

IMG_2904-627

 

Nu var kameraopstillingen midt på avenuen forsvundet og de var ved at montere et kamera på kølerhjælmen på en Mercedes Benz i den øvre modelskala – måske til eftermiddagens optagelser. Men metroadgangen var fri, så jeg vendte tilbage og genoptog arbejdet. Spændende hvordan det bliver i morgen…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *